Osnovani smo 2002. godine sa prvim maloprodajnim salonom u Pančevu.

Veliki odziv kupaca, poverenje i velika potražnja za našim proizvodima, uticala je na ubrzano širenje i povećanje prodajnog kapaciteta firme.

Prisutni smo skoro 20 godina na tržištu zahvaljujući predanom radu. Danas smo firma koja ima veliku ponudu na tržištu sa kvalitetnim i pristupačnim cenama kojima se razlikujemo na tržištu. U želji da se našim kupcima što više približimo, na tržištu često organizujemo akcijske ponude, tako da u našim prodajnim salonima se mogu naći tepisi po najpovoljnijim cenama u odnosu na kvalitet.

 

Možemo se pohvaliti velikim brojem izložbenih salona (12 maloprodajnih salona na oko 3000 m2) od kojih je najveći i najelitiniji salon u Pančevu, u ulici Bavaništanski put bb i velikim magacinskim prostorom od oko 4000m2.

Uspešnim radom, približili smo se maksimalno našim kupcima i trenutno nas možete naći u Vršcu, Novom Sadu, Pančevu, Beogradu, Smederevu, Šapcu, Čačku, Jagodini i Prijepolju.

U želji da se još više približimo našim kupcima koji više uživaju u kupovini iz fotelje pokrenuli smo i internet prodaju.

Posetite nas…