Kako izabrati pravi tepih
Soft Shaggy Carpets For Living Room Solid Carpet Bedroom Kids Room Fluffy Rug Sofa Coffee Table

Datum

Kategorija

Autor

Komentari

Kako izabrati pravi tepih je prvo pitanje kod kupovine istog. Tepih je jedan od glavnih elemenata u sobi i može da učini sobu prijatnijom i vizualno poveže elemente u njoj.Zato taj poduhvat treba da se ozbiljno svati. Kupovina tepiha nije ništa drugačija od kupovine frižidera ili televizora. To je proizvod koji treba da traje jako dugo.

Neke od stvari koje bi  trebalo da znate prilikom izbora tepiha navešćemo u daljem tekstu.

Veličina tepiha

Tepih treba da bude pravih dimenzija da bi odgovarao prostoriji. Pritom ne mislimo da pokrije ceo pod. Recimo u dnevnoj sobi, tepih koji je prave veličine da pokriva prostor za sedenje je estetski mnogo bolji nego da ide od zida do zida. To daje sobi potpuno drugačiju atmosferu.

Sa takvim tepihom taj deo se vizuelno odvaja od ostatka sobe, i deluje udobnije.

Boja i šara tepiha

Verovatno najbitnija stvar kod izbora tepiha. Ako je boja ili šara tepiha loša to narušava celu sobu. Prosto deluje kao da mu tu nije mestu, jer i nije. Kada birate šaru i boju, obratite pažnju na boju zidova. Gledajte da boju koju izaberete se slaže sa bojom zidova. Nameštaj ovde takođe igra ulogu. Da li je nameštaj moderan ili tradicionalan, kao i njegova boja i stil, sve to treba da se uzme u obzir prilikom izbora boje i šare tepiha.

Kvalitet tepiha

Kvalitet tepiha utiče na to koliko dugo će tepih trajati, i koliko dugo će zadržati svoj izgled.

Takođe utiče na to koliko dobro će tepih moći da se očisti. Naravno cena je uvek faktor kod kupovine bilo čega, kvalitetniji tepisi su skuplji. Preporučljivo je da ukoliko možete, platite više za bolji tepih. Dobar tepih je nešto što se koristi godinama, čak i decenijama. Tepih se ne kupuje svaki dan. Zato je bolje da se kupi dobar tepih po prvi put.

Ako ste u potrazi za najboljim odnosom kvaliteta i cene, Što se tiče tepiha oni su najbolji. Budite sigurni da proverite njihov sajt OVDE.

Ostavite odgovor

JOŠ Postova