Vuneni tepisi – tradicija i kvalitet
vunenitepisi

Datum

Kategorija

Autor

Komentari

Svakom prostoru potrebno je ono nešto, dodatak, specifičan simbol, ono što ga čini kompletnim, ono što ga upotpunjuje – a vuneni tepisi su upravo to i mnogo više. Ipak, kupovina vunenog tepiha nije nimalo laka stvar; štaviše, neophodno je sagledati brojne detalje pre odabira istog. Vuneni tepisi cena jedna je od stavki koja kupce najčešće zanima, te pri svom izboru neretko pokušavaju da nađu nešto povoljno. Bitno je znati, za ovakav prostorni aksesoar nikada nije greška izdvojiti više, jer u ovom slučaju, reč je zapravo o ulaganju, a na o trošku. Svakako, najbolja opcija je naći kvalitet po povoljnoj ceni, a na sreću, danas je dostupno obilje mogućnosti.

Vuneni tepisi – kraljevi enterijera

Da li ste ikada poželeli enterijer nalik onom iz holivudskog filma ili magazina? Šta je ono što zapravo daje posebnu čar domu ili poslovnom prostoru? Odgovor naravno leži u detaljima. Stilska bajka počinje posebnim enterijernim X-factorom, a isti može biti postignut izuzetnim vunenim tepihom.

Odgovarajući odabir tepiha odaje utisak prefinjenog ukusa i luksuza.

Bez obzira na to da li volite minimalizam, zagasite, neutralne tonove ili ipak uživate u jarkim bojama, različitim dezenima i ekscentrici – sa vunenim tepihom nema greške; on ima stilsku težinu, deluje veličanstveno, dajući svakom prostoru tonove glamura. Pored toga što je estetski izuzetna, vuna je moćan, izdržljiv i kvalitetan materijal.

vuneni tepih

Kupovina vunenog tepiha – birajte pametno

Vuneni tepisi sinonim su za tradiciju, za dodatak koji prostoru daje posebnu toplinu i enterijernu čar, upotpunjujući ga i čineći posebnim.

Kupovina vunenog tepiha treba biti užitak; ipak, izbora je mnogo i nije uvek lako doneti konačnu odluku. Pri izboru tepiha obratite pažnju na sledeće stavke:

– Bez obzira na to koji je stil kojim želite da oplemenite dom ili poslovni prostor –

vuneni tepisi će svakako dati poseban pečat; birajte tepih shodno svom senzibilitetu i ukusu, izbori su nepresušni

– Vodite računa o budžetu, ali koliko god novca da odvojite nećete zažaliti jer je kvalitetan tepih bezvremenski

– Klasika ili ekscentrika? Nije nužno da tepih bude istog stila kao i ostatak enterijara, on može da odudara dajući poseban šarm prostoru. Ne libite se da eksperimentišete

– Iako je vizuelni momenat izrazito bitan, obratite pažnju i na praktičnost – pre nego što izaberete tepih, raspitajte se o načinima održavanja

– Ne žurite; kvalitetan vuneni tepih je investicija i nešto što treba da traje, stoga ne kupujte ishitreno

– Najbitnije od svega, imajte jasan cilj i preciznu viziju. Odlučite koji trend vam je blizak, a zatim se posavetujte sa posvećenim timom stručnjaka koji će naći nešto baš po vašoj meri

– Birajte samo najbolje za sebe i svoj životni prostor, jer on oslikava vas i omogućava vam da svakodnevno uživate u svom domu

Bitna stavka; vuneni tepisi cena

Ništa se ne može uporediti sa mekim, luksuznim osećajem tepiha pod nogama. Kada je reč o opremanju enterijera, odabir tepiha predstavlja sam ‘šlag na torti’, ali i mnogo više od toga. Pored dekorativne funkcije, tepisi pružaju bezbedno i udobno mesto za igru dece. Naravno, tepih zahteva nešto više dodatnog održavanja u poređenju sa parketom ili pločicama, ali jednostavno nema zamene u smislu apsorpcije zvuka, topline i opšte udobnosti, te je svako dodatno ulaganje u održavanje isplativo i zaista vredi.Sinonim za toplinu i udobnost, sa razlogom ponekada krasi i visoka cena. Ipak, nekada skupocene stvari, na sreću, danas su daleko dostupnije. Izbora je mnogo – a isti se, cenovno, može prilagoditi svakom budžetu.Uz obilje različitih boja i dizajna, uz pomoć tima stručnjaka – sasvim sigurno pronaći ćete nešto što se uklapa u vaš budžet i stil. Vuneni tepisi prilagodljivi su svakom prostoru, ali svakako, biraju ih samo oni sa istančanim ukusom. Ponuda je bogatija nego ikada, zato ne čekajte – što pre krenite u potragu za svojim idealnim tepihom.

This Post Has 2 Comments

 1. Vera

  Kupila bih vuneni, mali, belo bez tepih , za povoljnu cenu

  1. Adnel Preljević
   Adnel Preljević

   Poštovana Vera,
   Na nasem sajtu http://www.trokal.rs imate mogucnost da pogledate sve vunene tepihe u dostupnim velicinama sa popustom 30% na online porucivanje.

   Prijatan ostatak dana.

Ostavite odgovor

JOŠ Postova