Najbolji izbor za Vaše podove
pod scaled

Datum

Kategorija

Autor

Komentari

Kada se nađete u situaciji da je potrebno potpuno ili delimično preurediti svoj dom, sigurno Vam kroz misli prolazi da će to biti dug i iscrpan proces. Svaka prostorija ima svoju specifičnu namenu, drugačije komade nameštaja, karakterističan izgled, a Vaš zadatak je da se svaki element uklapa sa ostalim elementima prostorije i da celokupni izgled Vašeg doma bude baš onakav kako ste zamislili. Biranje komada nameštaja koji se uklapa u Vašu ličnu viziju lepo uređenog enterijera, odabir zavesa, detalja koji će krasiti police i komode, pa na sve to još i uklapanje boja i tonova koji se slažu zapravo i jeste proces koji zahteva vreme i energiju. Još jedna od stavki koja Vam stoji na spisku kada uređujete svoje dnevne ili spavaće prostorije, hodnik i kuhinju, jeste odabir adekvatnog poda.

Dobra strana je što imate na raspolaganju široku ponudu podova, izrađenih od raznih materijala, tako da svako prema svom ukusu i preferencijama može naći adekvatan pod za svoje prostorije. Svi znamo da se prostorije našeg doma razlikuju međusobno prema nameni, izgledu, veličini, itd. U tom slučaju se i različiti podovi uglavnom biraju za različite prostorije. Primera radi, staze su predviđene za hodnik, itisoni se mogu savršeno uklopiti u Vašu spavaću sobu, učiniti je toplijom i vizuelno, ali i bukvalno, tepisi prilagođenih dimenzija i dizajna predstavljaju idealan detalj u Vašem dnevnom boravku koji okupira pažnju, a pravi izbor za podnu podlogu Vašeg dnevnog boravka i kuhinje može biti PVC linoleum kojeg možete pronaći u svetlijim i tamnijim nijansama, koje će se veoma lepo uklopiti sa tonovima koji dominiraju u datoj prostoriji gde želite postaviti linoleum. Svaki od ovih komada je specifičnog izgleda, ima svoju funkciju i svojim vizuelnim i svojstvima teksture pruža Vašim prostorijama baš ono što je potrebno da bi krajnji izgled bio izvanredan. Staze koje su predviđene najpre za hodnik stoje Vam na raspolaganju u različitim i predivnim nijansama i dezenima, od jarkih boja pa do nešto mirnijih, prirodnih tonova kao što su braon i bež, sa dezenom koji odiše elegancijom i luksuzom.

Itisoni su pomalo nepravedno zapostavljeni, s obzirom na njihov vanvremenski izgled i funkcionalnost. Predložila sam spavaću sobu, ali ne biste pogrešili ni sa nekom drugom prostorijom – itisoni se vrlo lepo mogu uklopiti i u dnevni boravak i u potpunosti promeniti izgled ove prostorije u kojoj provodimo najviše vremena. Itisoni su bili dosta popularni ranijih godina, a za ta vremena se vezuje neprevaziđena klasika i autentičan izgled prostorija, stoga nije potrebno detaljno objašnjavati zašto želimo da zadržimo duh tog vremena na neki način – zato što odiše stilom i estetikom za sva vremena. Itisoni su nepogrešiv izbor kada želite određenoj prostoriji svog doma dati pečat elegancije i finog izgleda, kao i komfora i visoke funkcionalnosti. Itisoni su veoma funkcionalna i praktična podna podloga s obzirom da prostoriji u kojoj su postavljeni pružaju termo i zvučnu izolaciju, odlikuje ih velika otpornost i dugotrajnost i podižu izgled Vaših prostorija na viši estetski nivo. Itisoni su, dakle, podne podloge koje se prostiru dužinom i širinom cele prostorije. Za razliku od njih, tepisi su manjih dimenzija i najčešće ih viđamo u dnevnom boravku, ali naravno, ni tu ne postoje ograničenja. Tepisi su veoma lako uklopivi s obzirom na svoje dimenzije i raznolike nijanse, te savršeno pristaju i spavaćim sobama. Ono što ih izdvaja od ostalih podnih podloga je ubedljivo najveći izbor dezena. Linoleum se izdvaja kao veoma zahvalna podna podloga zbog svojih karakteristika. Veoma je lak za instalaciju kao i održavanje, odlikuje ga dugotrajnost ukoliko se adekvatno brine o njemu. Zbog njegovog lakog održavanja ima dugu tradiciju kao jedna od omiljenih i najčešće biranih podnih podloga od strane korisnika. Uverite se i sami u navedene karakteristike svih pomenutih podnih podloga i doprinesite izgledu i funkcionalnosti svog doma.

Ostavite odgovor

JOŠ Postova